Conferințe

Ceremonii corporate la Royal Hall Ballroom | We create. You celebrate.

Planificați o conferință în cadrul companiei sau poate una publică? Atunci ai ajuns la destinație. La Royal Hall aveți posibilitatea de a organiza conferințe fastuoase și chiar grandioase. Salonul nostru dispune de spațiu pentru a găzdui cea mai tare conferință, cu o organizare la cel mai înalt nivel.

Locație unică cu o capacitate de peste 300 de persoane, potrivită pentru forum-uri, reuniuni, seminarii, instruiri cât și pentru evenimente mondene, cum ar fi lansări de reviste, show de modă și altele.

Întreaga noastră echipă este dispusă să vă ghideze pe întrega durată a evenimentului cât și în perioada de pregătire. Suntem deschiși pentru a crea cele mai favorabile condiții pentru desfășurarea cu succes al evenimentului dumneavoastră.

Conferințe la Royal Hall

O petrecere corporate  reprezintă cartea de vizită a companiei, iar reușita afacerii  poate depinde de această petrecere. Este o ocazie excelentă pentru a construi o comunicare confortabilă și informală între angajați, o atmosferă plăcută unde se discuta planurile de viitor și se remunerează angajații!

Ne găsiți ușor, în sectorul 1 București, strada Piața Presei Libere 1. Suntem aici ca să dăm amploare oricărui eveniment! Toate detaliile au fost gândite minuțios pentru a impresiona prin eleganță și splendoare!

Aici descoperiți o echipă de profesioniști! Suntem receptivi și suntem gata să implementăm cele mai îndrăznețe idei. Îmbinăm cu ușurință formalitatea și distracția pentru a crea petrecerea perfectă!

Aveți deja un program organizatoric bine pus la punct sau poate încă nu ați decis cum se va desfășura evenimentul? În ambele cazuri suntem gata să vă ajutăm. Propunem idei, venim cu tematici. Suntem gata să ne ocupăm integral de organizarea evenimentul vostru!

Piața Presei Libere, Nr. 1,
Sector 1, București
– 0755.905.905 – Xenia
– office@royalhall.ro

Facilitățile locației noastre:

  • Personal implicat – ospătari cu experiență și dedicare
  • Mese cocktail – afară pentru fumători
  • Covor roșu la intrare
  • Mese aranjate la cerința clientului
  • Parcare imensă pentru aproximativ 100 de autoturisme
  • Curte verde + terasă amenajată
  • Bucătărie proprie
  • Ring de dans generos

Contactați-ne