Petreceri corporate

Ceremonii corporate la Royal Hall Ballroom | We create. You celebrate.

Evenimentele corporate sunt binevenite pentru întreaga echipă. Noi îți propunem să setezi scopul evenimentului, iar de restul detaliilor se va ocupa echipa noastră. Fie că este o aniversare a companiei, o petrecere de revelion sau un sfârșit de proiect, acestea trebuie sărbătorite pe cinste, de aceea noi vă venim în ajutor cu un salon excepțional potrivit pentru evenimentul echipei tale.

Royal Hall dispune de spațiu generos pentru a da o petrecere de zile mari împreună cu toți angajații, dar în aceeași măsură putem crea evenimente grandioase pentru a oferi aprecieri echipei și de a seta noi priorități pentru viitorul companiei.

Fie că programați forum-uri în cadrul companiei sau alte evenimente de afaceri, noi suntem dispuși să vă ajutăm în organizarea și buna desfășurare a întregului eveniment, de la gustări selecte până la un program artistic desăvârșit.

Corporate la Royal Hall

O petrecere corporate reprezintă cartea de vizită a companiei, iar reușita afacerii poate depinde de această petrecere. Este o ocazie excelentă pentru a construi o comunicare confortabilă și informală între angajați, o atmosferă plăcută unde se discuta planurile de viitor și se remunerează angajații!

Ne găsiți ușor, în sectorul 1 București, strada Piața Presei Libere 1. Suntem aici ca să dăm amploare oricărui eveniment! Toate detaliile au fost gândite minuțios pentru a impresiona prin eleganță și splendoare!

Aici descoperiți o echipă de profesioniști! Suntem receptivi și suntem gata să implementăm cele mai îndrăznețe idei. Îmbinăm cu ușurință formalitatea și distracția pentru a crea petrecerea perfectă!

Aveți deja un program organizatoric bine pus la punct sau poate încă nu ați decis cum se va desfășura evenimentul? În ambele cazuri suntem gata să vă ajutăm. Propunem idei, venim cu tematici. Suntem gata să ne ocupăm integral de organizarea evenimentul vostru!

Piața Presei Libere, Nr. 1,
Sector 1, București
– 0755.905.905 – Xenia
– office@royalhall.ro

Facilitățile locației noastre:

  • Personal implicat – ospătari cu experiență și dedicare
  • Mese cocktail – afară pentru fumători
  • Covor roșu la intrare
  • Mese aranjate la cerința clientului
  • Parcare imensă pentru aproximativ 100 de autoturisme
  • Curte verde + terasă amenajată
  • Bucătărie proprie
  • Ring de dans generos

Contactați-ne